week 21st AT THE RESTAURANT - 3rd, 4th, 5th GRADES
WEEK 21 - PRACTICING HEALTHY EATING
HABITS – ORDERING FOOD IN A RESTAURANT
PROPÓSITO: To improve students speaking, reading & writing comprehension
abilities ( Mejorar las capacidades de comprensión y expresión oral, la
comprensión lectora y la producción de
textos).
COMETENCIA: Students can listen, read and understand written texts using English as a foreign language.(Escuchan, leeen y comprenden textos orales y escritos en inglés como lengua extranjera)
CAPACIDAD:
1.
Students manage vocabulary given in
english. (Comprenden y manejan el vocabulario dado).
2. Students recognize main ideas, and make explanations about by basic structures given assertively. (Reconocen ideas principales y comentan sobre ellas o responden preguntas de manera asertiva).
INSTRUCTIONS
EATING WELL IS VERY IMPORTANT TO US! Let’s listen the
video, practice the conversation, and make a similar dialogue
·
Develop the vocabulary. Use an
English dictionary online if it is possible. (Desarrolle el vocabulario)
·
Listen and repeat the dialogue
(Escuche y repita)
·
Memorize the conversation and be
ready to use it in a conversation. (Zoom activity programmed) (Prepárese para
dialogar en Zoom)
·
Write a similar conversation, Use the
vocabulary from Week 20 and sent it by mail or chat.
VOCABULARY:
Ø Can
(Verb). Used to express ability or to ask for permission
Ø
Would like (Modal verb + like). Used
to express our preferences to eat, drink, etc.
Ø Ready to
order. Use to express you have your choice from the menu
Ø Grilled fish/ chicken/ pork.
DEATH LINE ( Fechas de entrega)
ENTREGA DE LA REDACCIÓN: Lunes 31 de agosto (4to A-B)
PRESENTACIÓN EN ZOOM PARA DIALOGAR: Jueves 3 de setiembre
(4to A-B)
ENTREGA DE LA REDACCIÓN: Miércoles 2 de setiembre (4to C-D)
PRESENTACIÓN EN ZOOM PARA DIALOGAR: lunes 7 de setiembre (4to
C-D)
ENTREGA DE REDACCIÓN: Lunes 31 de agosto (5to año de
secundaria)
PRESENTACIÓN EN ZOOM PARA DIALOGAR: Jueves 3 de setiembre
(5to de secundaria)
Comentarios
Publicar un comentario